Deze website maakt gebruik van Cookies Privacy verklaringOK
MENU

Historie

Peter van Bokhoven heeft na het Atheneum in 1972 de technische groothandel van zijn ouders voortgezet, waarbij hij de gehele administratie zelf voerde.


In 1985 heeft Peter de groothandel overgedragen aan een toenmalig medewerker, maar hij is intensief betrokken gebleven bij de onderneming. In deze periode kwam ook een bijzondere belangstelling voor de administratieve kant van het ondernemerschap naar boven. In 1990 richtte Peter dan ook advieskantoor European Management Accounting and Controll BV (Emac Consulting) op, waarin hij vanuit zijn woonplaats Helmond nationaal en internationaal opererende ondernemers begeleidde op het gebied van financiën en IT.

In 2009 zijn de bedrijfsactiviteiten van Emac Consulting overgegaan in administratiekantoor Emac Bedrijfsadvies B.V. en heeft hij z'n intrek genomen in een mooi pand aan het Stationsplein 6 in Deurne, waar Emac Bedrijfsadvies nog steeds gevestigd is. 

Omdat Peter altijd affiniteit heeft gehad met de mogelijkheden die de IT-wereld biedt heeft hij in 2015 zijn werkzaamheden op diverse digitale platformen uitgebouwd. Zo werkt Emac Bedrijfsadvies met scan- en herkensoftware Basecone, worden administraties geautomatiseerd verwerkt met boekhoudsoftware Twinfield en wordt WeFact online facturatiesoftware gebruikt voor het genereren van facturen. En niet alleen voor zijn eigen onderneming...Peter heeft ook een groot deel van zijn klanten enthousiast kunnen maken voor de voordelen die werken 'in de cloud' biedt.

Wilt u de sfeer op ons kantoor ervaren en eens sparren met een van onze mensen over wat u bezighoudt? Misschien komen we wel tot de conclusie dat we elkaar zouden kunnen helpen. Win win toch? Neem gerust contact op. En...uiteraard helemaal vrijblijvend!