Deze website maakt gebruik van Cookies Privacy verklaringOK
MENU

Nieuws

2019-05-doorwerken-van-aow-tot-pensioenleeftijd

Een projectsecretaresse bij een bouwbedrijf wordt in december 2018 66 jaar, haar AOW-leeftijd. Dan eindigt haar contract van rechtswege. Ze heeft haar werkgever echter in augustus al gevraagd om te mogen doorwerken tot haar pensioenleeftijd, 68 ...

Lees verder » 2019-04-aftrek-schenken-aan-goede-doelen-beperkt

Het kabinet komt met maatregelen om de giftenaftrek effectiever te maken en de uitvoerbaarheid en handhaafbaarheid te verbeteren. De giftenaftrek is namelijk voor burgers complex en foutgevoelig. Dat kan een negatief effect hebben op de bereidheid ...

Lees verder » 2019-04-transitievergoeding-ondanks-te-laat-verzoek

Een administratief medewerker is twee jaar ziek en voor 50% arbeidsongeschikt verklaard. Voor dat percentage krijgt hij een WIA-uitkering. Voor de overige 50% blijft hij in dienst. Dit betekent een gedeeltelijke beëindiging van de ...

Lees verder » 2019-04-heffing-over-werkelijke-rendement-vermogen-uitgesteld

In het regeerakkoord heeft het kabinet beloofd een stelsel van vermogensrendementsheffing op basis van werkelijk rendement uit te gaan werken. Tot nu toe heeft de regering wat wijzigingen doorgevoerd in de vermogensrendementsheffing die het ...

Lees verder »