Wilt u meer weten over de jaarrekening?

Neem contact op 0493 820 010
Hans Verhagen Assistent-Accountant
  • De jaarrekening in SBR formaat

  • Jaarrekening voorzien van samenstellingsverklaring

  • Uitgangspunt voor uw toekomstplan

De jaarrekening is uw financiële visitekaartje

Het levert de financiële verantwoording van uw onderneming en biedt belangrijke informatie voor uw bank en de belastingdienst. Het samenstellen ervan vraagt daarom de nodige deskundigheid, die wij als EMAC Bedrijfsadvies in huis hebben.

Indien u op zoek bent naar financiering van uw onderneming dient u in de meeste gevallen een volledige jaarrekening van de afgelopen 3 jaren te kunnen overleggen.

Wij zorgen ervoor dat de jaarrekening helderheid verschaft rondom de financiële prestaties van uw onderneming en dat deze voldoet aan de wettelijke voorschriften. Hiermee bent u verzekerd van een betrouwbare financiële verantwoording, wat een goed uitgangspunt is bij het nemen van strategische beslissingen zoals investeringen, uitbreidingsplannen, aangaan van financieringen en het verkopen of afstoten van activiteiten. Ook de fiscale aangiften zijn bij ons in deskundige handen.

Daarnaast verzorgen wij uw deponeringsstukken ten behoeve van de Kamer van Koophandel, uiteraard volgens de laatste richtlijnen, zoals SBR (Standard Business Reporting).

De werkzaamheden die wij uitvoeren:

Menu
info@emac-bedrijfsadvies.nl 0493 820 010