Deze website maakt gebruik van Cookies Privacy verklaringOK
MENU

De administratie

Veel ondernemers zien het bijhouden van de administratie als een hele opgave. Toch is een up-to-date administratie van belang om een actueel inzicht te krijgen in de stand van zaken van uw onderneming. Door gebruik te maken van slimme ICT-oplossingen is dit tegenwoordig gelukkig voor iedereen binnen handbereik! Het inscannen van facturen kan al voldoende zijn, de rest verzorgen wij voor u. Voor een vast bedrag per maand, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.
  
Scannen en herkennen met Basecone
Bij Emac Bedrijfsadvies zijn we enthousiast gebruikers van de scan-en herkensoftware van Basecone.  Met deze online software is de administratie gemakkelijk en efficiënt te ordenen en ontstaat er direct een digitaal, gemakkelijk doorzoekbaar archief.  Op deze manier voldoet u direct aan de administratieve bewaarplicht.

Factureren met WeFact
Factureren kan eenvoudig met WeFact, een zeer gebruiksvriendelijk online facturatiepakket met een rechtstreekse koppeling naar de boekhouding. Ook het debiteurenbeheer is onderdeel van WeFact. Via een app op uw telefoon hebt u altijd actueel inzicht in uw debiteurenstand. 

Boekhouden met Twinfield
Daarnaast werken we al jaren met Twinfield, de grootste en meest bewezen online boekhoudapplicatie van Europa. Standaard worden uw bankrekeningen gekoppeld met de boekhouding, wat leidt tot up-to-date informatie.  

Efficiency
Door onze werkwijze hebben we steeds de meest actuele en betrouwbare cijfers van uw onderneming paraat. Dit levert veel efficiency op in het opstellen van periodieke rapportages en het samenstellen van de jaarrekening. Ook de fiscale aangiften zijn bij ons in deskundige handen. 

We helpen u graag met het inrichten van een optimale administratie en denken dat we er voor kunnen zorgen dat u plezier krijgt in het bijhouden ervan.
Daagt u ons uit? We horen het graag!