Deze website maakt gebruik van Cookies Privacy verklaringOK
MENU

Diensten

Door goed te luisteren naar wat er speelt bij onze klanten gaat ons dienstenpakket inmiddels verder dan alleen het verwerken van de administratie. De administratie is een belangrijk basis, maar bij goed ondernemerschap komt zoveel meer kijken. Zo zijn er fiscale verplichtingen, financieringsvraagstukken en personeelsperikelen. Overweegt u misschien een bedrijf over te nemen of denkt u juist aan bedrijfsopvolging voor als u het wat rustiger aan wilt gaan doen. Voor al deze uitdagingen hebben we de expertise in huis. Bij onze eigen mensen of binnen ons netwerk.

We betekenen graag meer voor u dan alleen 'de boekhouder'. Daagt u ons uit? We gaan graag met u in gesprek, neem gerust (en uiteraard vrijblijvend) contact met ons op!

Fiscaal

Tijdig en deskundig fiscaal advies is essentieel om te komen tot een zo laag mogelijke belastingdruk.

Lees verder »
1 2