Wilt u meer weten over onze efficiënte inrichting voor u kan betekenen?

Plan vrijblijvend een afspraak in 0493 820 010
Twan de Louw AA Accountant

Haal het maximale uit uzelf en uw bedrijf! Vaak horen we de kreet dat een ondernemer het bedrijf is en andersom. Is het dan ook niet belangrijk dat bij de samenwerking met een businesscoach het gevoel en de emotie van een ondernemer een belangrijk onderdeel is van het coaching traject? 

Maar wat maakt nu het verschil tussen een succesvolle ondernemer en een minder succesvolle? Vaak heeft dit te maken met de verkeerde focus. Iedere ondernemer weet hoe lastig het is om te focussen op de zaken die écht bijdragen aan groei van de onderneming. Afleiding ligt namelijk vaak op de loer. Hoe fijn is het om iemand te hebben die je helpt om de beste opties te filteren van al je creatieve ideeën en strategieën en je helpt om deze in de praktijk te brengen? 

Wat doet een business coach?

Een business coach is een sparringpartner, iemand die u scherp houdt en helpt de beste richting te kiezen. Een businesscoach is een persoon die iemand in een bedrijf of carrière helpt door deskundig advies en begeleiding te geven. EMAC Bedrijfsadvies biedt dat door te helpen bij specifieke uitdagingen en problemen, maar ook oplossingen te bieden.

Heeft u een bedrijfscoach nodig?

Businesscoaches hebben doorgaans een scala aan ervaring en expertise op verschillende gebieden die relevant zijn voor de bedrijven waarmee ze werken, wat ze bijzonder waardevol maakt als het gaat om advies over specifieke kwesties of om hiaten in kennis aan te pakken. 

Een business coach helpt bij strategische planning, groei en management. Zo zijn er verschillende redenen waarom iemand de hulp van een businesscoach zou willen zoeken. Misschien groeit uw bedrijf te snel of wordt het te complex voor de eigenaar om het alleen te doen. Misschien staat het bedrijf voor uitdagingen of uitdagingen op de markt. Een businesscoach kan in ieder geval uw bedrijf helpen deze uitdagingen op een strategische en efficiënte manier te matigen en/of aan te pakken.

Als u op zoek bent naar hulp bij het laten groeien of beheren van uw bedrijf, kan een businesscoach de juiste optie voor u zijn. Kom gezellig op de koffie voor een oriënterend gesprek en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Menu
info@emac-bedrijfsadvies.nl 0493 820 010