Wilt u meer weten wat onze efficiënte inrichting voor u kan betekenen?

Plan vrijblijvend een afspraak in 0493 820 010
Sander de Louw Assistent-Accountant
 • Een digitale aanlevering en archivering van in- en verkoopfacturen.

 • Overal actueel inzicht in de administratie.

 • De aangifte omzetbelasting betalen via IDeal

 • Één portaal met alle financiële pakketten

 • Een betaalbestand van alle te betalen inkoopfacturen

 • Een digitale jaarrekening die gemakkelijk te lezen is voor de bank

 • Bereikbaar voor alle vragen die u heeft

 • Samen kijken wij met u naar de toekomst

Administratieve dienstverlening

Veel ondernemers zien het bijhouden van de administratie als een hele opgave. Toch is een up-to-date administratie van belang om een actueel inzicht te krijgen in de stand van zaken van uw onderneming. Door gebruik te maken van slimme ICT-oplossingen is dit tegenwoordig gelukkig voor iedereen binnen handbereik! Het inscannen van facturen kan al voldoende zijn, de rest verzorgen wij voor u. Voor een vast bedrag per maand, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Boekhouden met Twinfield

Wij werken al jaren met Twinfield, de grootste en meest bewezen online boekhoudapplicatie van Europa. Standaard worden uw bankrekeningen gekoppeld met de boekhouding, wat leidt tot up-to-date informatie.  

Efficiency

Door onze werkwijze werkt u frequenter en efficiënter aan de administratie en bent u hier minder tijd mee kwijt. Hierdoor hebben we steeds de meest actuele en betrouwbare cijfers van uw onderneming paraat. 

Scannen en herkennen met Basecone

Bij Emac Bedrijfsadvies zijn we enthousiast gebruikers van de scan-en herkensoftware van Basecone.  Met deze online software is de administratie gemakkelijk en efficiënt te ordenen en ontstaat er direct een digitaal, gemakkelijk doorzoekbaar archief.  Op deze manier voldoet u direct aan de administratieve bewaarplicht

Factureren met WeFact

Factureren kan eenvoudig met WeFact, een zeer gebruiksvriendelijk online facturatiepakket met een rechtstreekse koppeling naar de boekhouding. Ook het debiteurenbeheer is onderdeel van WeFact. Via een app op uw telefoon hebt u actueel inzicht in uw debiteurenstand. 

We helpen u indien gewenst met het inrichten van een optimale administratie en denken dat we er voor kunnen zorgen dat u plezier krijgt in het bijhouden ervan.
Daagt u ons uit? We horen het graag!

Wat biedt een meerprijs aan?

Extra werkzaamheden op maat

 • Financieringsaanvraag
 • Financiële planning
 • Formaliseren interne overeenkomsten
 • Herstructurering
 • Aangifte successie- en schenkbelasting

Advies

Voor u als ondernemer zullen er gedurende de levenscyclus van uw onderneming nog vele andere vraagstukken op uw pad komen. Denk aan rechtsvormkeuze, financiële planning of oudedagsvoorziening. Onze medewerkers hebben expertise en een brede kijk op uw onderneming waardoor ze u dan ook op vele gebieden kunnen ondersteunen.

Loopt u als ondernemer tegen een uitdaging aan? Leg die gerust bij ons neer. We gaan indien gewenst met u om tafel om te zien hoe we u kunnen helpen. En mocht het een vraag buiten onze dienstenpakket betreffen, dan brengen we u indien gewenst in contact met specialisten uit ons netwerk. 

We helpen u indien gewenst verder met uw onderneming. Mogen we een keer met u om tafel? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons!

Fiscaal

Tijdig en deskundig fiscaal advies is essentieel om te komen tot een zo laag mogelijke belastingdruk.

Ondanks de boodschap van de belastingdienst dat het allemaal eenvoudiger kan, worden toch steeds weer nieuwe complexe regels ingevoerd.

Wij volgen voor u alle actuele ontwikkelingen en adviseren u hierin pro-actief wanneer dat voor u interessant is.

Uiteraard verzorgen wij ook de fiscale aangiften voor uw bedrijf of voor u persoonlijk. Denk hierbij aan inkomsten-, vennootschaps-, dividend- en omzetbelasting.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak kennis met onze software doormiddel van een demo. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om op locatie of bij ons op kantoor een vrijblijvende demo aan te bieden.

Neem contact op

Maak vrijblijvend een afspraak

Menu
info@emac-bedrijfsadvies.nl 0493 820 010